top of page

Ποιοι είμαστε

15392827_10211806770669788_3094143502710798962_o_edited.jpg

   Αλεξάνδρα Σαλταούρα

Σύγχρονος χορός

Tribal Fusion Belly Dance

Somatics

Η Αλεξάνδρα Σαλταούρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Ραλλού Μάνου» και απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το London Contemporary Dance School ( The Place- Developing Artistic Practice), πάνω στη χορογραφία και ερμηνεία έργων, καθώς επίσης και στη σωματική έκφραση. Παράλληλα είναι κάτοχος επαγγελματικού πτυχίου από το IDTA σε Latin (Fellow), Argentine Tango και Tribal Belly Dance διδάσκοντας για πάνω απο μια δεκαετία.

  Κατά τη παραμονή της στο Λονδίνο έχει συμμετάσχει σε project ( 2017-2018) όπως το ‘’Hoi Polloi’’ της Xinxin Song , το ‘’Surface -Nights’’ του Simon Vincenzi. Έχει επίσης συνεργαστεί με νέους καλλιτέχνες όπως η Coral Montejano Cantoral και τη Laro Chien σε project που πήραν μέρος σε διάφορα φεστιβάλ στο Λονδίνο. 

   To 2016 χορογράφησε το θεατρικό έργο ''La Cocinera'' του Eduardo Machado σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Παπαδόπουλου στο θέατρο Αγγέλων Βήμα.

  Το 2018 συμμετείχε στο έργο που παρουσιάστηκε στο 3ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού ‘’Compartments Dance Project’’ στο Τρένο στο Ρουφ, ‘’Dead Can Dance’’. To 2019 συμμετείχε στο έργο «Τα λιοντάρια της Βαγδάτης» της Νικολέττας Σοφία στο Rabbitlab festival. Την ίδια χρονιά χορογράφησε μαζί με τον Αντώνη Ιωαννίδη τη παράσταση ‘’LEA(I)VING THE PAST’’ στο θέατρο Altera Pars. To 2020 παρουσίασε χορογραφική δουλειά της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ως μέρος της παράστασης ''Τανγκό στο μέγαρο''. Aυτή τη περίοδο δουλεύει πάνω στο έργο ‘’Hereafter’’της ομάδας σύγχρονου χορού ''Lifeforms'' και παράλληλα διενεργεί ερευνητικό project ως μέρος της διπλωματικής της εργασίας για το The Place το οποίο μελετά πρακτικές με κλειστά μάτια ως μέσο εκπαίδευσης στο χορό αλλά και εξέλιξης της ερμηνευτικής ικανότητας στους επαγγελματίες χορευτές. Την ίδια περίοδο συμμετέχει μέσω σεμιναριακών κύκλων σε πρακτική σκηνογραφίας σε έργα που παρουσιάζονται από το Μικρό Πολυτεχνείο με την ομάδα του Γιώργου Λυντζέρη. 

117661500_331009258276189_80182203932808

Αντώνης Ιωαννίδης

Κλασικός χορός

Salsa

 O Αντώνης Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού ''Ραλλού Μάνου'', απόφοιτος της σχολής Μηχανικών Ήχου του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΚΜΗ καθώς και κάτοχος επαγγελματικού πτυχίου salsa από το διεθνή οργανισμό IDTA. Το 2011 κατέκτησε τη πρώτη θέση στη salsa στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού στο ΕΟΛΧ. Εργάζεται ως δάσκαλος salsa τα τελευταία δέκα χρόνια , ενώ από το 2006 έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με τους Juan Matos, Oliver Paredes, Susana Montero, Raul Torres, Neeraj και άλλους καταξιωμένους χορευτές.

  Από το 2015 διδάσκει κλασσικό και σύγχρονο χορό, ενώ έχει πάρει μέρος σε πλήθος παραστάσεων νέων καλλιτεχνών στα θέατρα ''Ροές'', Altera Pars, ''Χώρα'' κ.α.

  Το 2018 χορογράφησε την παράσταση ''Dark Works'' στο θέατρο ''Altera Pars'' και το έργο ''Dead Can Dance'' που παρουσιάστηκε στο 3ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού ''Compartments Dance Project'' στο Τρένο στο Ρουφ. Το 2019 μαζί με την Αλεξάνδρα Σαλταούρα χορογράφησαν και παρουσίασαν το έργο ''Lea(i)ving The Past'' στο θέατρο Altera Pars.

  Το Φλεβάρη του 2020 συμμετείχε στη χορογραφία της Αλεξάνδρας Σαλταούρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσο της παράστασης ΄΄Τανγκό στο Μέγαρο'' ενώ παράλληλα δουλεύει και επιμελείται την ομάδα σύγχρονου χορού Lifeforms. Την ίδια χρονιά παρακολούθησε σεμινάριο θεατρικού φωτισμού στο Μικρό Πολυτεχνείο με την ομάδα της Μελίνας Μάσχα. Ταυτόχρονα δουλεύει τη περίοδο αυτή στο έργο ''Hereafter'' με την ομάδα Lifeforms.

FB_IMG_1592525528900_edited_edited.jpg

Ναταλία Καραμουσουλή

Commercial

Pilates

  H Ναταλία Καραμουσουλή γεννήθηκε στον Πειραιά. Από το 2019 σπουδάζει στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών(Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το 2018  φοίτησε στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης . Την ίδια χρονιά πήρε υποτροφία  στην Ανώτερη Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών έχοντας ταυτόχρονα επιτυχία  στις  εισαγωγικές εξετάσεις των Ανώτερων Επαγγελματικών Ιδιωτικών Σχολών Χορού. Παράλληλα έκανε επαγγελματικές σπουδές στο MUSICAL THEATRE με τους Θοδωρή Πανά, Δημήτρη Μαλισσόβα και Αλέξη Πρίφτη.
  Την ίδια εποχή ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της πάνω στο Pilates (MATWORK & EQUIPMENT) από την ιδιωτική σχολή BASE TRAINING συμμετέχοντας σε εξειδικευμένα σεμινάρια : Pilates & Dance Training, Pilates & Low Back Pain, Pilates & Silver Ages, Advanced Mat & Yoga, Cardio Pilates, Active Pregnancy.
  Εργάστηκε ως χορογράφος σε event της  L’OREAL στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με τους Duo Violins και ως χορεύτρια στις τηλεοπτικές εκπομπές : ‘’YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR’’ (ΑΝΤ1 TV)-2017, στην ομάδα της Κ. ΣΤΙΚΟΥΔΗ στην εκπομπή του Ν. Μουτσινά (SKAI TV)-2020, «NEW YEAR’S EVE SHOW» (OPEN TV-2020), στο HILTON ATHENS «ΤHIS IS A MAD NEW YEAR» (2020) και στη διοργάνωση MAD TV( 2020). Τέλος αποτέλεσε μέλος της ομάδας CHEERLEADER του Παναθηναϊκού.

56157320_2326013107684294_2434892315303608320_n_edited_edited.jpg

Αντώνης Πασβάντης

Juggling

Ακροβατικά Πανιά

O Αντώνης Πασβάντης γεννημένος στην Γερμανία είναι ένας ποικιλόμορφος καλλιτέχνης που αναμειγνύει τις τέχνες του τσίρκο με το θέατρο και τον χορό. Είναι ζογκλέρ ,εναέριος ακροβάτης, ηθοποιός και χορευτής. Η ενασχόληση του με την τέχνη ξεκίνησε το 2001 όπου ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα στην πειραματική σχολή θεάτρου Σ.ΜΟΥ.Θ δίπλα στον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Λαμπρούλη και στην χορογράφο Ρούλα Καραφέρη. Στην συνέχεια πηγαίνει στην Ισπανία και σπουδάζει τις τέχνες του τσίρκο στην σχολή Espai de Circ στην Βαλένθια. Έπειτα συνεχίζει στην Γερμανία στην σχολή Katakomben στο Βερολίνο.

  Επιστρέφει στην Ελλάδα και ασχολείται με την capoeira δίπλα στον master Pitbull και παρακολουθεί σεμινάρια Buhto με τον Atsusi Takenutsi. Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα χορού δίπλα στην Χριστίνα Σουλγιουτζή και τον Γιάννη Καρούνη. Το 2010 ξεκινάει να διδάσκει την τέχνη των εναέριων ακροβατικών και συνεχίζει την προσωπική του μελέτη δημιουργώντας καινούριες τεχνικές χειρισμού των αντικειμένων σε συνδυασμό με την σωματική επαφή (contact) και την χορό. Στόχος του είναι να συνεισφέρει στην αναπτύξει της τέχνη του τσίρκο στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός και performer με το εθνικό θέατρο στην παράσταση Σχοινοβάτες του Σταμάτη Φασουλή. Στην ροκ όπερα DRAGON και στην αρχαία τραγωδία 'Προμηθέας δεσμώτης' σε σκηνοθεσία Νίκου Χατζηπαππά, στο μουσικό-θεατρικό έργο 'Before and Jazz' του Σπύρου Δoμαζάκη και στην παιδική παράσταση 'Ακροβάτες της Τύχης της Κέλλης Σταμουλάκη. Έχει συνεργαστεί ως χορευτής και ακροβάτης με την χορογράφο Αποστολία Παπαδαμάκη, την Νέλλη Πουλοπούλου, και την Λίλη Καραδήμα, Το 2008 ξεκίνησε η συνεργασία του με την ομάδα θεάτρου Helix όπου και συμμετέχει σε πολυάριθμα φεστιβάλ στο εξωτερικό. Στο Puppet Fairy στην Σόφια της Βουλγαρίας, στο 31ο Φεστιβάλ των Εθνών στην Nanjing της Κίνας, στο Ulicnih Sviraca festival στη Σερβία καθώς και σε διάφορα φεστιβάλ της Ελλάδας. Παράλληλα παρουσιάζει προσωπικά του performance και παραδίδει σεμινάρια στο 'Flaming Nights' στην Τσεχία, στο European Juggling Convention στην Γαλλία, στο Buskerfest στα Σκόπια, στο Phoenix fire convention και BBC στην Γερμανία, στο Artemisia Fire Gathering στην Ιταλία και στο Ignite στο Βέλγιο. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τον δικό του πυρήνα συνεργατών όπου γράφει και σκηνοθετεί τις δικές του παραστάσεις. Σε συνεργασία με την performer Ρωξάνη Ελένη Γαρεφαλάκη σκηνοθετούν το circus play SEVEN που παρουσιάζεται στον χώρο του El convent del arte. Με την μουσικό Ειρήνη Αναστασίου δημιουργούν την ομάδα σύγχρονου τσίρκο Cirque Musical όπου συνεργάζονται με το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για τις παραστάσεις, το Ταξίδι της ζωής και Η Μαγεία των Ονείρων που παρουσιάζονται στην κεντρική σκηνή του θεάτρου. Στην συνέχεια σκηνοθετεί την παράσταση τσίρκο 'Circus Cabaret' που παρουσιάζεται στον χώρο του Pirre και στο Red Jasper Cabaret Theater.

110002262_681623795771202_81743893761368

Νίκος Μπαλτατζής

Swing

(Lindy Hop, Charleston, Balboa, Boogie Woogie)

Ο Νίκος Μπαλτατζής γεννήθηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. 16 ετών ξεκίνησε τον χορό ερασιτεχνικά με funky jazz,Latin και Ballroom χορούς.Σε ηλικία 25 χρονών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό διδάσκοντας και παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούς χορού!Έχει περάσει και ασχοληθεί και με άλλα είδη χορού όπως salsa και Αργεντίνικο τάνγκο και ελληνικούς χορούς.Το 2012 ξεκίνησε το Lindy Hop και Boogie Woogie!! Πλέον ασχολείται αποκλειστικά με τη διδασκαλία swing χορών δίνοντας μεγάλη έμφαση στην τεχνική κατάρτιση των χορευτών και στην επικοινωνία του ζευγαριού.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα από διεθνώς καταξιωμένους δασκάλους όπως William & Maeva,Max Pitruzzella,Skye & Frida,Thomas & Alice,Pontus & Isabella και πολλούς άλλους!

li1.jpg

Αντιγόνη Λινάρδου

Ακροβατικά Εδάφους

Η Αντιγόνη Λινάρδου μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε ως αθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής και μετέπειτα Ρυθμικής Γυμναστικής, όπου αποτέλεσε και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής(Ρ.Α.Γ.). Φοίτησε στη Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Χορού της Νίκης Κονταξάκη-Μπακάλη. Παρακολούθησε μαθήματα Capoeira (3 χρόνια) στη σχολή Banzo de Senzala στην Αθήνα. Το 2003 γίνεται μέλος της ομάδας χορού «κι Όμως Κινείται» και συμμετέχει σχεδόν σε όλες τις παραγωγές. Άπο το 2012 διδάσκει εναέριο Trapeze και Hoop και απο το 2015 διδάσκει και Ακροβατικά Εδάφους. 

bottom of page